PreciesPas


PreciesPas, eigentijds en effectief in zelfmaakmode!

PreciesPas is er voor particulieren en professionals, en houdt zich bezig met het ontwikkelen van producten en activiteiten ter bevordering van het zelf kleding maken en het onderwijzen hierin.  

 


PreciesPas Workshops

Voor particulieren: workshops en maatpatroonservice

Tijdens de workshops kunt u leren omgaan met de naaimachine en naaitechnieken leren. De lessen zijn zowel voor de beginnende als voor de gevorderde naaister. In 2 dagen is het zelfs mogelijk dat u een perfect passende rok of broek naait voor uzelf. Met een PP-rok of broekpatroon leert u in 2 dagen een rok of broek maken. Aan het eind van de 2e dag gaat u naar huis met een perfect passend kledingstuk en uw eigen PP-patroon waarmee u thuis nog eindeloos veel modellen kunt maken.  

 


PreciesPas Maatpatronen

Met de PreciesPas methode verkregen lichaamsmaten worden opgestuurd of gemaild naar atelier Inge van Manen en aldaar door de computer verwerkt tot een rok- of broekpatroon op maat. De levering geschiedt binnen 3 werkdagen per post.  

 


PreciesPas Lesondersteuning

Voor professionals: coupeuses / leraren / leraressen, naaimachinehandelaren, stoffen- en fourniturenhandelaren, het reguliere onderwijs, cursus projecten

Eigentijds en effectief lesgeven d.m.v. concepten en ideeën voor korte cursussen en workshops. Bezoek gratis één van de instruktiedagen, maak wel even een afspraak.

 


PreciesPas Mallenset

Met de zevendelige mallenset worden de meest gangbare patroononderdelen getekend en toegepast in basispatronen en lesmateriaal.  

 


PreciesPas Consulenten

Netwerk van professionals in de zelfmaakmode / PreciesPas meet adressen.  

 


PreciesPas® is een geregistreerd handelsmerk en een activiteit van Inge van Manen Modevakatelier. Lid PMON/LPM.