Lesondersteuning

Eigentijds en onderscheidend lesgeven

Met gebruik van de PreciesPas Maatpatronen en PreciesPas Mallenset is het mogelijk om op eigentijdse en onderscheidende manier les te geven. Cursussen kunnen qua lengte en inhoud naar eigen idee worden samengesteld. Steeds gebruikmakend van eigen kennis en creativiteit. Ongeacht je scholingsachtergrond. Je bent coupeuse en je vind het leuk om ‘het vak’ over te dragen, dan kun je PreciesPas lesgeven. Tijdens een enkele les is het mogelijk iemand naar behoefte bijvoorbeeld, een paspelzak of blinde zak in de zijnaad te leren maken. Hierin voorzien de mallen uit de mallenset. Alle technieken achtereen gedoceerd, kan bijv. 8 tot 10 lessen nemen. Met de PreciesPas lesmiddelen is het mogelijk om klassikaal naailessen te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan cursusprojecten e.d.

Het werken met PreciesPas tijdens lessen en workshops werkt:

• ontlastend voor de leraar/lerares • het verhoogt de lescapaciteit • enthousiasmeert de leerling • lessen zijn effectief

PreciesPas instructiedagen

Tijdens de PreciesPas instructiedagen word het werken met de 7-delige mallenset en het PreciesPas maatnemen gedemonstreerd. Na zo’n instructie-/kennismakingsdag bent u in staat om zonder verdere verplichtingen zelfstandig met PreciesPas in uw eigen omgeving te werken.